top of page
Search
  • korpaurora

Gada zinas


Ziema iet uz beigam un mēs visas ļoti gaidām pavasari. Auroram ir bijis ļoti aktīvs un interesants gads. Mums ir bijusas skumjas ziņas ar fil! Benitas Tiltinas aiziešanu, bet ari prieku ziņas, ka musu saime pieaug ar divām jaunām meitenem. Tajā pašā laikā, S!K!K! darbiba turpina veicināt draudzību un satikšanos starp visām vīriešu un sieviešu korporacijām un un starp visām paaudzēm.

Atceresimies Fil! Benitu Tiltinu:

Ar skumju sirdi zinoju, ka musu fil! Benita Tiltina 12. junija 2015. gada aizgāja miera plkst 1os pecpusdiena. Viņa nodzīvoja 102 pilnu dzīvas gadus. Benitas Tiltinas pieminas pecpusdiena notika sestdien 27. junijā Toronto Latviesu Centrā. Daudz cilveki atnāca pieminet Benitu, jo viņa bija iesaistīta daudzas latviešu organizācijas un palīdzēja ikreiz, kad tas bija nepieciešams.

Konventi un Satikšanās:

Vasaras beigās, 22. augustā, Aurorām bija skaista saviesīga pēcpusdiena (un vakars) pie fil! Laumas Stikuts vasarnīcas Sidrabenē kopā ar aicinātiem draugiem, vīriem un radiem. Laiks bija silts un saulains, ediens bija vienreizejs un tā mēs palikām kamēr bija tumšs un bija laiks izbaudīt ugunskuru!

Fil! Benitas Tiltinas Dzives Atmiņas Pēcpusdiena Aurorām notika svetdien 4. oktobri. Tā ka Fil! Benita loti atbalstija Auroras konventa dzivi un daudzus gadus bija mūsu kasiere, viņa Auroram davinaja $300 lai mēs varam sanākt kopā un atcerēties viņas dzīvi. Mēs pulcējāmies pie Amore Trattoria restorāna uz pusdienam, lai Benitu godinat un atcerieties viņas dzivi.

Nakamais konvents notika 14. novembri pie Fil! Nelijas Zarinas. Konvents bija lielisks jo iestajas divas vieneizejas meitenes, Baiba Reinfelde un Inese Pogele. Musu meitene Darija Nelson nolasija savu referatu "Kokle”. Darija mums izskraidroja ka kokle ir visapbrīnotakais latviešu mūzikas instruments un ka kokle ir tiešam dala no latviskas identitātes. Darija mums nospēlēja un nodziedāja vairākas dziesmas uz viņas vectēva gādato kokli. Mīlš paldies Darijai par loti iespaidigu referatu kur Darija mums parādīja kokles skaistumu un izcilto skaņu. Fil! Renatne arī piedalījās muzikāla daļu ar savu kokli un Auroras dziedāja līdz. Ļoti forša pēcpusdiena ar labu dziedāšanu!

Ziemassvētku konvents notika sestdien 12. decembri pie Fil! Laumas Stikuts. Mes izdekorejam mūsu Ziemassvētku rūķīšu cepures, izbaudijam garšīgu edienu un mēs spēlējām dāvanu izmaiņas spēli. Mēs visas zinām, kura beidzot ieguva visvairāk vēlējāmo dāvanu!

2016 gadu Auroras ari svineja Ķīniešu Jaunais gads kas iestājās 8. februārī. Ta ka 2016 ir Sarkanā Pērtiķa gads, mes lasijam musu respektivu zverinu horoskopu. Izbaudijam garsigu Ķīniešu edienu grozinu veida! Pec tam Fil! Dace Zacs nolasija referatu “Manas Atminas par Irmu Grebzdi“ un tad bija parunas par Sieviesu Dienu un ko tas nozime mums visam.

S!K!K! un T!K!K! Vakari

S!K!K! turpina jaunu darbību ar jauniem pasakumiem lai veicināt korporācijas dzīvi. S!K!K! un T!K!K! Sadraudzības vakars locekļiem un draugiem notika piektdien, 13. novembrī Canyon Creek Restaurant.

S!K!K! un T!K!K! Ziemassvētku kokteiļu vakaru ,,Ziemassvētku Mirdzumā" S!K!K! un T!K!K! locekļiem un draugiem notika pirmdien, 7. decembrī plkst. 19.00 LUMA Oliver Bonacini restorānā pie TIFF Bell Lightbox, 2. stāvā, 350 King St W, Toronto. Vakars bija labi apmeklets no visam paaudzem un izbaudijam garšīgu ēdienu pievilciga norises vieta.

bottom of page